Over ons

Privacy verklaring / Over Ons

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van de site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Indien justitiële diensten of andere officiële instanties op juridische gronden inzage eisen in persoonlijke gegevens kunnen wij hiertoe overgaan.

Dit privacyreglement is van toepassing op alle activiteiten van ons bedrijf. Door gebruik te maken van de diensten die wij u aanbieden gaat u akkoord met de voorwaarden zoals die in dit reglement zijn opgenomen.

Wij gebruiken de verzamelde gegevens om onze klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij ons bedrijf zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u titels aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.
  • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door ons een e-mail te sturen of uw voorkeur aan te passen bij mijn account.
  • Als u bij ons een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens. In uw account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Wij verkopen uw gegevens niet
Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zullen deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons bedrijf
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van ons bedrijf, dan kunt u ons een e-mail sturen. Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Iets over ons bedrijf.
Wij zijn een bedrijf dat  Bijouterie verkoopt. Wij proberen voor u een zo gunstig mogelijke prijs te maken door met een zo laag mogelijke vooraad te werken(vooraad kost geld)en daar hoeft u niet voor te betalen vinden wij.

Wat doen wij en wat verkopen wij.
Wij zijn een bedrijf dat  Sieraden en aanverwante artikelen verkoop. 

Enkele regels over de verkoop van onze producten.
Hier enkele regels met betrekking op onze verkoop: Wij vragen bij u bestelling de betaling voor de bestelde spullen vooraf te voldoen, Als het bedrag bij ons binnen is zullen de spullen besteld zo snel mogelijk verzonden ( als deze voorradig zijn)  worden en worden geleverd. Alle bedragen zijn inclusief 21% Btw. Prijs en model wijzigingen voorbehouden. Bestellingen kunnen ook bij ons opgehaald worden.

 

Laat een antwoord achter